'Ο Φιλελεύθερος online
 


 
ΠANEΠIΣTHMIO THΣ ΔEYTEPAΣ
- Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Συνεδρίων του Cyprus College στις 7.30 μ.μ., πραγματοποιείται διάλεξη με θέμα: «Η νοημοσύνη και το μέλλον των παιδιών».
Ομιλητής: Δρ Νίκος Λυγερός, στρατηγικός σύμβουλος, καθηγητής προικισμένων παιδιών. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Μίκης Κασάπης, λειτουργός Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Πριν τη διάλεξη σε σύντομο τελετουργικό θα τιμηθεί ο πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών δρ Στάμος Παπαστάμος, που θα βρίσκεται στην Κύπρο για την επικύρωση της συμφωνίας που καθιστά το Cyprus College και το Πάντειο Πανεπιστήμιο συνδιοργανωτές των διαλέξεων του Πανεπιστημίου της Δευτέρας. Επιπλέον η συνεργασία αυτή διευρύνεται σε πανεπιστημιακή βάση και στο σπουδαστικό και ερευνητικό τομέα.
Μετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει δεξίωση. Συνδιοργανωτές: Cyprus College, Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Mega,
Ο Φιλελεύθερος. Πληροφορίες στα τηλ. 22713151, 22713171.

- Tο Πανεπιστήμιο της Δευτέρας διοργανώνει επικαιρική διάλεξη την Tετάρτη 8 Δεκεμβρίου στην Aίθουσα Συνεδρίου του Cyprus College στις 7.30 μ.μ.
Θέμα της διάλεξης είναι: «H παραπαιδεία στην Kύπρο».
Oμιλητές: Oυράνιος Iωαννίδης, πρώην υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Aνδρέας Iωσήφ, πρόεδρος OEΛMEK, Hλίας Δημητρίου πρόεδρος Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων, Kώστας Kατσώνης επιθεωρητής Φιλολογικών Mαθημάτων Yπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Γιώργος Kαζαμίας πρόεδρος Παγκύπριας Συντονιστικής Eπιτροπής Mαθητών.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Λουκάς Φουρλάς, δημοσιογράφος του MEGA. Mετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει δεξίωση.


© 2001 Ο Φιλελεύθερος Λτδ. - http://www.phileleftheros.com/