34601 - ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ – (Μετάφραση του Μανιφέστου από τα Γαλλικά: Ν. Λυγερός)

Ν. Λυγερός

Παρουσίαση Μανιφέστου.

Το Εθνικό Συμβούλιο της Δυτικής Αρμενίας θέτει στη διάθεση των Αρμενίων όλου του κόσμου, αυτό το μανιφέστο, για να ζητήσει από κάθε άτομο, εκτός πατρίδας κι απόγονος των επιζώντων της Γενοκτονίας, να διεκδικήσει τα πιο βασικά και θεμελιακά δικαιώματα ύπαρξης και αυτοδιάθεσης στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών.

Το Δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση είναι ένα Δικαίωμα, το οποίο σύμφωνα με νομικές βάσεις έχει απαραίτητα ανάγκη μιας δημοκρατικής υποστήριξης μεγάλης εμβέλειας των Αρμενίων της Δυτικής Αρμενίας, των Αρμενίων όλου του κόσμου.

Γι’ αυτό κάθε μανιφέστο που συμπληρώνεται και υπογράφεται έχει μια θεμελιακή σημασία.

Καμιά άλλη ομάδα ατόμων, καμιά άλλη δομή εκτός των Αρμενίων, απόγονοι των επιζώντων της Γενοκτονίας έχει δικαίωμα να διεκδικήσει αυτό το δικαίωμα αυτοδιάθεσης το οποίο επιτρέπει να εφοδιαστούν οι Αρμένιοι Δυτικής Αρμενίας με μια δημοκρατική δομή για να είμαστε υπεύθυνοι του μέλλοντος του λαού μας σε εξορία.

Ήρθε η στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία, να είμαστε αλληλέγγυοι οι μεν με τους δε και να δημιουργήσουμε μαζί ένα συλλογικό μέλλον.

Ας δείξουμε μαζί, ότι οι Αρμένιοι της Δυτικής Αρμενίας επιζώντες της Γενοκτονίας είναι ακόμα όρθιοι για να προστατέψουν τα δικαιώματα ύπαρξης και αυτοδιάθεσής τους.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας γύρω από το Εθνικό Συμβούλιο, την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο της Δυτικής Αρμενίας με βάση το Σύνταγμα της Δυτικής Αρμενίας που ψηφίστηκε στις 9 Μαΐου 2016 που έχουν ως αποστολή να προστατέψουν τα δικαιώματά μας ως πολίτες της Δυτικής Αρμενίας ενώπιον όλων των εξουσιών.

Το Εθνικό Συμβούλιο της Δυτικής Αρμενίας.

Επίθετο
Όνομα
Ημερομηνία Γέννησης
Τόπος Γέννησης
Διεύθυνση (Οδός και αριθμός)
Πόλη
Χώρα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Τηλέφωνο
Αποδοχή του Μανιφέστου/Συντάγματος